Van Wellen

logo ∙ website ∙ social media ∙ huisstijl

Van Wellen
Van Wellen
Van Wellen
Van Wellen
Van Wellen

Van Wellen Real Estate Development ontwikkelt al drie generaties lang stijlvolle future-proof woonprojecten op toplocaties. Daarbij staat kwalitatieve architectuur met aandacht voor ruimte, licht en groen voorop. Deze projectontwikkelaar zet dan ook volop in op duurzaam en energiezuinig bouwen met oog voor mobiliteit, sociale dynamiek en een perfecte balans tussen wonen en werken. Projecten waar groendaken, elektrische laadpalen en zelfvoorzienende systemen in geïntegreerd worden zijn dan ook geen uitzondering in hun modus operandi.

Deze projectontwikkelaars gaven ons de opdracht om een nieuw logo met bijhorende stijlvolle huisstijl en website te ontwikkelen. Ondanks hun vooruitstrevende visie op (ver)bouwen wilden we met deze communicatiedragers uitstralen dat Van Wellen een gevestigde waarde is met een uitstekende reputatie en een betrouwbaar karakter.

Om ook op social media actief te zijn en hun volgers op de hoogte te houden van hun ontwikkelingen, zetten we een Instagram-account op waarop we content posten rond hun kernwaarden.

www.vanwellen.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info