Plug

Een stijlvolle setting
voor creatieve concepten

Ons lifestylebureau dompelt u onmiddellijk onder in een hedendaagse setting. Eentje die duidelijk toont waar we voor staan. Hedendaagse smaak, oog voor detail en een bijzonder gevoel voor trends. Welkom bij Plug.

Plug
Plug
Plug
Plug
Plug

Time to blow off
some steam

Het Plug-team bestaat uit dynamische en creatieve mensen die een voor een houden van design en kwaliteit. Op regelmatige basis trekken we er samen op uit voor een gezellige trip. Een uitgebreid etentje, een citytrip of een actievere teambuilding: het smeedt banden.

Plug
Plug

Een smaakvol ontwerp op maat

Onze uitvalsbasis brengt strategisch marketingtalent en creatieve geesten samen om een verzorgd en verfijnd eindresultaat op maat te realiseren. Samen vertalen we uw ideeën moeiteloos naar een tijdloos design. Van professioneel webdesign tot het uitstippelen van uw strategisch marketingplan.

Plug
Plug

Onze ingrediënten
voor de ideale marketingmix

We werken graag omvangrijke projecten uit van a tot z. Volledige cases, waar we zorgvuldig een passend team voor samenstellen en de juiste marketingtools voor uitplooien. Door de ideeën van onze creatieve ontwerpers, copywriters, fotografen en programmeurs te bundelen, bereiken we doorheen alle communicatiekanalen het beste evenwicht tussen boodschap, beelden, tools en design.

Plug
Plug

Een professioneel netwerk

Voor elk soort opdracht, van nieuwe verpakking en banners tot advertenties en social media, kunnen we beroep doen op een uitgebreid netwerk professionals. Wij zorgen voor de fotograaf, ontwerper, stylist of het model dat uw project naar een hoger niveau tilt. Om uw wensen maximaal te realiseren, is professionele begeleiding van begin tot eind onontbeerlijk.

Plug

Marketing en creatie, dat is teamwork.
Zowel op als naast de werkvloer streven we ernaar
dat de neuzen in dezelfde richting staan.

Plug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info