Scoonwoon

website ∙ advertentie

Scoonwoon
Scoonwoon
Scoonwoon
Scoonwoon
Scoonwoon
Scoonwoon

Familiezaak Scoonwoon heeft een levendige passie voor design. Sinds 1963 wordt deze zaak gerund in een 19e eeuws herenhuis op de hoek van de Rooseveltplaats in Antwerpen. Op maar liefst zes verdiepingen kun je je er te goed doen aan meubilair en designobjecten van toonaangevende merken in een huiselijke en ongedwongen sfeer. Leuke extra: de zaak is doorgegaan van vader op zoon en dochter die broederlijk de zaak runnen, alle collecties eigenhandig uitkiezen en creatieve combinaties maken in hun showroom.

Met het ontwerp van een gloednieuwe website waarop je een kijkje kan nemen in hun collecties willen we de klanten van Scoonwoon inspireren. De fotoshoot die we organiseerden zet de zaak en zijn interieurobjecten mooi in de verf. Daarnaast sluiten de advertenties in Sabato perfect aan bij de stijl van deze interieurzaak en de klanten die hier doorgaans een aankoop doen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info