Kordekor

brochure ∙ website

Kordekor
Kordekor
Kordekor
Kordekor
Kordekor
Kordekor
Kordekor
Kordekor

Kordekor uit Kortrijk is een toonaangevend familiebedrijf dat innoverende interieurs realiseert voor particulieren, bedrijven, horeca en openbare ruimtes. Na 60 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler die op vandaag een honderdtal medewerkers telt.

Om voor eens en altijd een duidelijke lijn in hun communicatie te trekken, deed Kordekor beroep op de marketing- en creatieve expertise van Plug. Vroeger was hun communicatie vrij versnipperd en opgesplitst in functie van hun diverse activiteiten: schilderwerken, decoratie, spanplafonds, span­wanden en interieurtextiel… Om een sterker en eenduidiger imago te bewerkstelligen werd beslist om alle deelaspecten onder te brengen in één enkele overkoepelende brochure en website.

Zowel website als brochure stralen een doordachte eenvoud uit, net zoals de Kordekor realisaties zelf. Een sfeervolle, verhelderende fotografie en een minimalistische lay-out dragen hier sterk bij tot de gewenste uitstraling. In elk geval is de initiële opzet geslaagd: Kordekor duidelijk positioneren als één enkel aanspreekpunt in multidisciplinaire high-end interieurprojecten.

www.kordekor.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info