Ghelamco - Senzafine

logo ∙ brochure ∙ website ∙ social media ∙ huisstijl

Ghelamco - Senzafine
Ghelamco - Senzafine
Ghelamco - Senzafine
Ghelamco - Senzafine
Ghelamco - Senzafine
Ghelamco - Senzafine

Senzafine is one of a kind. Een iconisch staaltje architectuur van Govaert en Vanhoutte, waarbij licht en ruimte centraal staan. Terrassen die een kilometerslang zicht bieden op de Leie. Buitengewone afwerkingen met oog voor esthetiek en functionaliteit. En dit alles op wandelafstand van de ontluikende designstad Kortrijk.

Met Senzafine was er voor iedere designer bij Plug wat wils. Onze marketeers, copywriters, grafisch ontwerpers, webdesigners, 3D-ontwikkelaars, … konden allemaal aan de slag om het project figuurlijk minstens even goed op de kaart te zetten, als dat letterlijk zal gebeuren. Door een sterke samenwerking tussen onze ontwerpers tijdens diverse brainstormsessies werd een allround stijlvolle marketingstrategie uitgewerkt. Daarbij staan finesse en het luxueuze karakter van Senzafine centraal, wat duidelijk te zien is in het eindresultaat.

www.senzafine-kortrijk.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info