One More 17
One More 17
One More 17
One More 17
One More 17
One More 17
One More 17
One More 17
One More 17

One More 17

brochure - fotografie - verpakking

Sinds een aantal seizoenen bepaalt Plug de branding rond One More, het belangrijkste merk van het Kortrijkse juwelenhuis Beheyt. Hiervoor werden twee fotoshoots geörganiseerd: een eerste fotoshoot in studio voor de packshotfotografie van de verschillende collecties en een tweede fotoshoot op locatie voor sfeerbeelden met professioneel model.

Thema dit seizoen is ‘De Muze’ en we zochten en vonden de gedroomde locatie voor de fotoshoot in een Gents schildersatelier. Met dit thema benadrukken we het ambachtelijke karakter van de in België geproduceerde luxelijn. Het sfeervolle beeldmateriaal vormt de basis voor de twee catalogussen: een basisversie voor de particuliere klanten, en een luxe-versie met linnen kaft en goudfolie voor de juweliers. De filosofie van het merk en de iconische collecties van het huis komen terug doorheen de volledige communicatie.

Aansluitend met het verschijnen van de catalogussen van dit seizoen werden ook de nieuwe verpakkingen geïntroduceerd: prachtig ontworpen doosjes voor ringen, armbanden en halskettingen in op-en-top vrouwelijke kleuren van zacht roze, goud en aubergine.


 |