Van de Velde

display ∙ etalage

Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Van de Velde is al 100 jaar het gekendste Belgische productie- en modehuis in badmode en lingerie. De bekendste merken die ze produceren zijn Marie Jo en Prima Donna. Eén ding hebben ze steeds gemeen: ongeziene, duurzame kwaliteit.

Naar aanleiding van de eindejaarsperiode wilde Van De Velde een actie op poten zetten om hun klanten feestelijk in de bloemetjes te zetten. Ze spraken ons aan voor een originele uitwerking van een display met Christmas crackers die verdeeld werden over een selectie winkelpunten. In elke cracker zat een geschenk voor iedere klant die een setje uit de eindejaarscollectie van Prima Donna of Marie Jo kocht. Zo stak er onder andere een voucher in voor een geschenk bij een lokale handelaar, of een verzorgingsproduct van een merk waarmee Van De Velde zich vereenzelvigt.

We ontwierpen en coördineerden de volledige campagne, van de ontwikkeling van de crackers en de displays tot de interne communicatie rond de verzending en het drukwerk. Ons ontwerp speelde met warme, sensuele kleuren die pasten bij de stijlvolle creaties van Van De Velde en de sfeer van de eindejaarsperiode. Een leuk extraatje op de toonbank bij het afrekenen!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info