Powder Guides
Powder Guides
Powder Guides
Powder Guides
Powder Guides

Powder Guides

website

Powder Guides is een jong en groeiend bedrijf, ze zijn gespecialiseerd in begeleide 'off piste' sneeuwvakanties. Of zoals de naam het zelf zegt, ze gidsen wintersportfanaten die buiten de pistes en in 'poeder' willen ski├źn of snowboarden.

Voor hun site vonden we het dus vooral belangrijk dat die avontuur en passie voor alles wat met bergen en sneeuw te maken heeft uitstraalde. Daarom hebben we ook gewerkt met bewegend beeld en sfeervolle foto's.

Het technisch paradepaardje van de website is de registratie-module waarbij alles volledig geautomatiseerd is. Zodra een geïnteresseerde zich inschrijft ontvangt hij een bevestigingsmail. Eens het voorschot op een reis en het finale bedrag betaald zijn wordt er standaard ook een bevestigingsmail verstuurd. Telkens wanneer er een nieuwe reis geboekt wordt, houdt het systeem dit bij. Dat maakt dat er ook een melding komt wanneer een bepaalde reis volzet is.

De mensen van Powder Guides kunnen hun site voor een deel ook zelf beheren. Zo kunnen ze nieuwe video's posten en verouderde content terug verwijderen. Ook tekst en beeld kunnen ze aanpassen zoals ze het wensen. Ze kregen hiervoor een korte opleiding van Plug.
www.powderguides.nl

 |