One More
One More
One More
One More
One More

One More

beursstand

Elk jaar vindt in Zwitserland de prestigieuze beurs Baselworld plaats, waar de grootste horloge- en juwelenmerken ter wereld hun nieuwste collecties voorstellen en juweliers hun aankopen verrichten. Het Belgische juwelenmerk ‘One More’ kreeg van de organisatie de eer om op deze beurs aanwezig te zijn. Beheyt gaf ons de opdracht om een toegankelijke beursstand te ontwerpen die enerzijds de collectie mooi presenteert en ruimte biedt voor spontane ontmoetingen en zakelijke afspraken in een af te sluiten ruimte.

Het ontwerp is een combinatie van zowel strakke als organische elementen. De grote aantrekkingskracht van deze stand zijn de op maat gemaakte lichtstolpen die de topstukken uit de collectie tentoonstellen. Prachtig gestyleerde bomen met witte en goudkleurige bladeren zorgen voor een bijzondere feeërieke sfeer. Het materiaal messing vormt de rode draad in het ontwerp en kwam terug in details van het meubilair, de verlichting en de vitrines.

De unieke stand kende tijdens de beurs een groot succes en werd vaak gefotografeerd en gedeeld op de diverse sociale media.


 |