One More 18
One More 18
One More 18
One More 18
One More 18
One More 18
One More 18
One More 18
One More 18

One More 18

boek - advertentie - brochure - copywriting - catalogus - fotografie - website

Sinds een aantal seizoenen bepaalt Plug de branding rond One More, het belangrijkste merk van het Kortrijkse juwelenhuis Beheyt. Hiervoor werden twee fotoshoots georganiseerd: een eerste fotoshoot in studio voor de packshotfotografie van de verschillende collecties en een tweede fotoshoot op locatie voor sfeerbeelden met professioneel model.

Thema dit seizoen is ‘A One More Fairytale’. In een herenhuis creëerde we het One More sprookje door middel van een sprookjesboom vergezeld door uilen en vossen. Met dit thema benadrukken we het unieke en vrouwelijke karakter van de in België geproduceerde luxelijn. Het sfeervolle beeldmateriaal vormt de basis voor de twee catalogussen: een basisversie voor de particuliere klanten, en een luxe-versie met harde kaft en goudfolie voor de juweliers. De filosofie van het merk en de iconische collecties van het huis komen terug doorheen de volledige communicatie.

Vorig seizoen werden ook de nieuwe verpakkingen geïntroduceerd: prachtig ontworpen doosjes voor ringen, armbanden en halskettingen in op-en-top vrouwelijke kleuren van zacht roze, goud en aubergine.
www.one-more.be

 |