De Steenen Haene
De Steenen Haene
De Steenen Haene
De Steenen Haene
De Steenen Haene
De Steenen Haene

De Steenen Haene

boek

Restaurant De Steenen Haene is één van de gekendste adresjes in Ieper. In hun zaak verwennen en verrassen Wouter en Hilde Beuselinck-Notebaert hun binnen- en buitenlandse gasten met een inspirerend landelijk kader, hartverwarmende gerechten en leuke attenties.

Reclamebureau Plug werd aangesproken om een spraakmakend boek te ontwerpen dat als menukaart dienst doet en dat aan alle klanten cadeau gedaan wordt. Het boek krijgt ieder jaar een nieuwe update. De inhoud, de mooie vormgeving en de sfeervolle fotografie maken het des te waardevoller.

De eerste pagina’s van het boek zijn volledig gewijd aan leuke recepten die prachtig ondersteund worden door de mooie beelden die tot de verbeelding én de smaak spreken. Verder in het boek vinden we: lifestyle thema’s, logies en ontdekken van de mooie plekjes in de streek. Als rode draad komen ook diverse aspecten van de ‘Groote Oorlog’ aan bod, die de hele regio ruim 100 jaar geleden zo getekend hebben.

Het boek verhaalt op magistrale wijze de regio en haar geschiedenis, net als de eerlijke, culinaire aanpak waar de uitbaters met de nodige trots voor staan. Plug stond in voor het volledige pakket, van ontwerp en fotografie tot en met copywriting en interviews.


 |